FAQ

De unde sunteti?

Locul in care ne-am nascut, atat fizic cat si ca activitate, este frumosul Brasov. Evolutia noastra ne-a fortat sa ne mutam activitatea in Bucuresti, insa evenimentele noastre nu sunt limitate doar la capitala, asadar ne deplasam frecvent atat in provincie dar si international

Va deplasati si in/din tara?

Cu foarte mare usurinta! ?

Cat costa serviciul X sau Y?

Deoarece paleta de culori a serviciilor pe care le “pictam”este foarte vasta si exista foarte multe variabile care pot determina valoarea pretului final (tipul serviciului, costumatia/tematica, intervalul de timp ore/zile, locatia, disponibilitatea, partea tehnica montaj/demontaj, etc.), majoritatea ofertelor sunt personalizate in urma unei cereri trimisa pe mail, la salut@kingclown.ro. Iti putem promite totusi ca vei regasi in raspunsul nostru atat informatiile vitale care te intereseaza, cat si pretul corect, adaptat cerintelor sau bugetului tau.

Exista o comanda minima pentru a putea rezerva animatorii sau serviciile voastre?

Anumite servicii, cum ar fi animatorii pe picioroange, statuile vivante sau papusile GIGANT au un cost per ora, insa minimul pentru a-I putea avea la evenimentul dvs este de doua ore, deoarece pregatitul, montatul si echipatul acestora este destul de complicat, iar acest lucru presupune un efort suplimentar din partea animatorilor, lucru care implica evident costuri suplimentare.

Pentru petrecerile de copii private putem sa onoram comenzi ce implica minim doi animatori/mascote pentru minim doua ore.

Nu gasesc ce ma intereseaza in materie de entertainment pe site. Ma puteti ajuta totusi sa obtin la evenimentul meu acel lucru/moment/costum/personaj?

In 99% din cazuri, DA!
Deoarece avem si propriul atelier de croitorie “exotic”, si butaforul nostru care realizeaza decoruri si aparatura pentru momentele noastre, foarte putine lucruri ne stau in cale in a realiza ceva 100% personalizat.
In materie de artisti si momente specifice (artisti Romanii au Talent, Circari, dresori, fachiri, momente aeriene, etc) avem o baza de date foarte vasta, si foarte multe colaborari de succes cu artisti din toate domeniile, atat romani cat si internationali, deci putem sa va ajutam in materializarea oricarei dorinte in materie de entertainment.

Nu gasesc suficiente informatii pe site. Unde gasesc mai multe poze si informatii?

Pe langa clasicul telefon sau email, va invitam pe pagina noastra de Facebook. Ne este foarte simplu sa updatam constant si in timp real de la evenimente pagina noastra, deci va invitam sa aruncati un ochi aici.

Disclaimer:

Ne pare rau daca mesajele si informatia de pe site este prea informala si folosim doar formulari la persoana intai si a doua. Suntem o echipa de artisti nonconformisti, iubim ceea ce facem, suntem sinceri, deschisi si directi, si cautam doar parteneri care rezoneaza in gandire cu noi, apreciaza munca noastra si ne ofera libertatea de a realiza fiecare act artistic fara prea multe ingradiri. Daca situatia o cere putem fi formali, dar la noi acasa (prin analogie si pe acest site) consideram ca suntem intre prieteni si ne ajutam reciproc sa realizam impreuna cele mai frumoase si colorate evenimente!